AKTUELNO

Hajka protiv ministra Nebojše Stefanovića je glupa i zla, a napadima na njega DOS pokušava da oslabi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Što ste bliži predsedniku Vučiću i što upornije zastupate zajedničke ideje slobodne Srbije, to će biti više napada na vas. Poslednja medijska hajka pokrenuta protiv potpredsednika Stefanovića je glupa koliko i zla. Nebojša kao najbliži saradnik predsednika Vučića je uvek na meti i napadima na njega Dos pokušava da oslabi predsednika - rekao je Vulin.

Kako kaže, nije lako biti dugo izložen lažima i uvredama i to nikada nije bez posledica, kaže Vulin, dodajući da Stefanović to "hrabro" nosi, baš kao što, kako kaže, i predsednik Vučić ima ogromnu sposobnost da izdrži najteže uvrede, napade i laži.

On navodi da bi Dragan Đilas da se ne priča o stotinama miliona evra koje je stekao u vreme vlasti, da bi voleo da se zaboravi kako je i po kojoj ceni kupovao sekunde na Javnom servisu, pa zato baca blato po Stefanoviću.

- Lažov radi jedino što zna, laže. Svaka reč koju je izrekao o Nebojši Stefanoviću je laž. Vučić to odlično zna i naravno da državniku kakav je Vučić neće Đilas određivati ko mu je saradnik - zaljučio je Vulin, navodi se u saopštenju.

#Aleksandar Vulin

#Nebojša Stefanović

'