AKTUELNO

Predsednik Demokratske stranke, koja je deo Saveza za Srbiju, Dragan Šutanovac žestoko je, nebirajući reči, iskritikovao političkog saborca Boška Obradovića.

- On ima neki kompleks od mene već neko vreme. Politika koju nudi građanima Srbije za mene je neprihvatljiva. On je jeste član Saveza za Srbiju, međutim, on svoju politiku nije prilagodio Savezu očigledno. Ne vidim da bilo koja grupacija u savezu nastupa ekstremno sa svojim stavovima - rekao je Šutanovac gostujući u jednoj televizijskoj emisiji.

On je rekao da mu se čini da je njegova stranka stidljiva u odnosu na politiku koju je zastupala 30 godina, a onda čuje da Obradović predlaže da se na Kosovu proglasi okupacija da se pozovu ruske vojne snage da dođu na KiM.

- Za mene je to potpuno neprihvatljivo. Kada ja to iskomentarišem, ja sam za njega neka lažna opozicija, a mene zanima šta bi se zaista dešavalo kada bi proglasili okupaciju Kosova i zašto on nije iskoristio mogućnost da bude ratnik na Kosovu u vremenu kada su bili ratovi več priziva sad na nove sukobe – naveo je Šutanovac.

- Boško je zec koji trči ispred kerova na trkama...za gradske izbore napadao je opoziciju više nego vlast...- zaključio je Šutanovac.

#Dragan Šutanovac

'