AKTUELNO

Zbog napada lažnih predstavnika opozicije Dragana Đilasa i Boška Obradovića na ministra unutrašnjih poslova dr Nebojšu Stefanovića, a zbog navodnog falsifikovanja dokumenata o završenom fakultetskom obrazovanju oglasio se i direktor CEBEFA Damir Handanović, koji je žestoko odgovorio na neistinite tvrdnje koje iznose članovi SzS-a.

Handanović je rekao da navodni predstavnici opozicije lažu kako bi sakrili svoje prljave poslove i malverzacije.

- Ova grupacija ljudi koja bi nasilnim putem želela da se dokopa vlasti, a protivno volji građana Srbije ne bira sredstva kako bi, po ko zna koji put, obmanula građane Srbije zarad lične koristi i bogaćenja. Ovo je po ko zna koji put da se udara na ministra policije Stefanovića i na njegovo pošteno stečeno zvanje. Podsećam da su oni za napad na ministra policije koristili se i najnižim i najprljavijim neistinama udarajući i na njegovu porodicu. Sve ovo što slušamo iz usta opozicije odavno je dotaklo dno dna – rekao je Handanović.

Handanović navodi i to da se očigledno pojedini predstavnici opozicije plaše procesuiranja zbog svojih kriminalnih dela.

Inače, Handanović je reagujući na poslednje napade Boška Obradovića na ministra Stefanovića na svom Tviter nalogu napisao da je predsednik Dveri obična baraba i bitanga koja zloupotrebljava srpske svetinje.

Foto: Printscreen Twitter

Pročitajte još: STEFANOVIĆ O SVOJOJ DIPLOMI: Osporiće i akreditaciju moje osnovne škole! Mogu da budem i najnepismeniji i najgluplji, ali nikome ništa nisam ukrao

#Damir Handanović

#SZS

'