AKTUELNO

Radovi na zgradi su, kako kaže, završeni 2016. godine i na tako "mladoj" zgradi, ne sme da se desi da otpadne fasada, odnosno cela vertikala.

U olujnom nevremenu koje je u danas popodne pogodilo šabački kraj, pričinjena je značajna materijalna šteta. Vetar je kidao drveće, a čak je odneo i kompletnu fasadu na soliteru u ulici Janka Veselinovića u Šapcu.

Predsednik kućnog saveta Zoran Živković kaže da je reč o zgradi koja je građena od 2014. do 2016. in a tako “mladim” zgradama, kako ističe, ne može da se desi da otpadne fasada.

- Hvala Bogu, niko nije stradao! Cela vertikala se srušila i verovatno radovi nisu urađeni kako treba. Kad su radili nisu tiplovali kako treba i nisu stavili dovoljno lepka i sada je vatar napravio katastrofu – kaže Živković.

Podseća da je jedna vertikala pala na ulicu i na vozila koja su sada i oštećena.

- Stiropor je svugde oko zgrade. Znači, katastrofa jedna velika! Fasada ne sme da spadne, može boja da izbledi. Hvala Bogu da niko nije nastradao! To nije do izvođača radova, to je do nekvih tendera koji su održani samo da bi se održali – rekao je Živković.

Pročitajte još: Nevreme u Šapcu odnelo KOMPLETNU FASADU koja je rađena pre samo dve godine! Stanari zgrade besni na aktuelnu vlast u Šapcu: OPET SMO DEBELO PLATILI FUŠERAJ! (FOTO+VIDEO)

#Šabac

'