AKTUELNO

Akademik Dušan Teodorović i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović razmenili su brojne uvrede, a potom blokirali jedan drugoga na Tviteru.

Nakon što je Teodorović žestko isprozivao glumca zbog fotogafije sa bivšim radikalom Petrom Panićem Panom, Trifunović mu nije ostao dužan.

Reagujući na opasku da kandidati sa bilo koje izborne liste ne smeju da imaju zajedničke fotografije iz prošlosti sa Dušanom Spasojevićem, Kumom, Petrom Panićem Panom i Mišom Bananom, Trifunović je napisao:

- Mhmmm...trebalo bi da obavite ipak unutrašnji dijalog u okviru "Samoodbrane", sa ovim uslovima.

Foto: Printscreen Twitter

Trifunović se tu nije zaustavio.

- A jel može da se kandiduje neko kome je supruga bila članica JUL-a i potpisnik podrške zloglasnom rektoru Arsenijeviću u Kragujevcu? - napisao je glumac na svom Tviter nalogu.

Foto: Printscreen Twitter

Teodorović je reagujući na Trifunovićev komentar najavio da će ga tužiti za klevetu.

Foto: Printscreen Twitter

- Svakako da ne. Moja supruga prof.dr Ljiljana Mijatović, nikada nije bila član JUL- a i potpisnik podrške Arsenijeviću. Sergej, napišite slobodno, ako imate dokaze, da je bila član JUL-a i da je potpisnik podrške Arsenijeviću. Sledi onda svakako tužba za klevetu - napisao je on.

Trifunović je, doskorašnjem saborcu, nakon toga zadao još jedan nizak udarac objavljivanjem peticije.

Foto: Printscreen Twitter

- Evo profesore. Za člansku JUL-a bi morao ozbiljno da se iscimam, ali za početak tužite recimo onog ko je sastavljao ovu peticiju - napisao je Trifunović.

#Dušan Teodorović

#Sergej Trifunović

'