AKTUELNO

Srbiju očekuju brojni pritisci po pitanju Kosova i Metohije, a vlast u našoj zemlji mora biti spremna i za niske udarce, smatraju sagovornici Pinka, ističući da jaka srpska država mnogima smeta.

Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa" je ocenio da Srbija, ovakva kakva je danas, koja je ujedinjena i daje podršku listom politici reforme, politici koja je promenila DNK srpske ekonomije mnogima ne odgovara.

- Srbija mora da se izbori sa neprijateljima koji su i spolja i iznutra. Jaka Srbija koja svakoga dana otvara neki novi pogon, neku novu fabriku, aerodrome, koja jača, u međunarodnim odnosima ima sve jači uticaj ne odgovara mnogima u orkuženju. Oni čekaju da vas sapletu, a imate i otvoreno pitanja Kosova – rekao je Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema njegovim rečima, ova vlast i jaka Srbija predstavljaju smetnju i država treba da se svede na meru da bude poslušna i razjedinjena, mala zemlja sa kojom može lako da se manipuliše, da ispunjava cilejeve drugih naroda, a ne da se zalaže za interese našeg naroda.

Darko Zlojutro, zamenik glavnog i odgovornog urednika "Espresso" portal, kaže da je jasno da se do kraja godine sprema pakao Srbiji kada je u pitanju Kosovo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Hravčenko nije slučajno poslat u Srbiju, on je jedan od eksperata za Kosovo i čitav taj problem drži u malom prstu. Iz Vašingtona takođe šalju jednog od svojih specijalaca. Zašto se Americi žuri? Slede im izbori i hetli bi da pre kraja Trampovog mandata imaju neko rešenje za Kosovo – istakao je Zlojutro.

Kako je dodao, očekuje nas vrela jesen, a vlast u Beogradu mora da bude spremana na niske udarce i brojne pritiske.

#Srbija

'