AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića i tom prilikom rekao da ostaje posvećen daljem razvoju dobrosusedskih odnosa sa Crnom Gorom i da očekuje da dve zemlje prevaziđu trenutne tenzije.

Vučić je najavio da će sutra, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati i sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Zahvaljujući ambasadoru na predanom radu tokom diplomatskog mandata u Beogradu, Vučić je naglasio da će nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Vučić i ambasador Mićunović su se saglasili da bi dve zemlje trebalo da nastave sa međusobnom podrškom u procesu evrointegracija, kao i da prioritet daju infrastrukturnom povezivanju i ekonomskoj saradnji.

Vučić je ambasadoru Mićunoviću, na oproštaju, poželeo dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mnogo uspeha u profesionalnom radu.

Ambasador Mićunović je zahvalio na podršci, koju je, tokom boravka u Beogradu, imao od predsednika Vučića i srpskih vlasti, navodi se u saopštenju.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

#Aleksandar Vučić

#Crna Gora

#Srbija

'