AKTUELNO

Marko Jakšić i Slaviša Ristića su nastavili sa pokušajima da "iznošenjem laži skrenu pažnju javnosti sa očiglednog poraza njihovog Saveza protiv Srbije" koji predvode Dragan Đilas i Vuk Jeremić, saopštila je sinoć Srpska lista.

- Kao i bilo koji drugi prevaranti koji su deo ove političke grupacije, u kojoj je članstvo našao i osuđeni silovatelj Nenad Cvetković Čičko, tako i ovi likovi pominju Savet bezbednosti predsedniku Aleksandru Vučiću, a ne smeju da to pitanje postave Vuku Jeremiću i Draganu Đilasu, koji su pitanje Kosmeta ih Saveta Bezbednosti preneli na Evropsku uniju - navodi Srpska lista.

Pitaju čega se i koga boje u Savezu kom pripadaju pa ne smeju da postavite ovo pitanje onima koji su između Srba i Srba postavili granice na Jarinju i Brnjaku?

Jakšić i Ristić su, navodi SL, godinama sticali bogatstvo što iz srpskog što iz albanskog budžeta, pa sada, kada priliva više nema i kada su ih građani odbacili i obeležili, napadima na svoju zemlju i svog predsednika pokušavaju da zarade koji evro.

Srpska lista se zahvaljuje građanima opština na severu Kosova i Metohije što su na izborima podržali borbu Srpske liste za svoj narod i svoju Srbiju, "pri tom jasno odbacujući predaju kao način za rešavanje problema koji su priželjkivali albanski esktremisti, Marko Jakšić i Slaviša Ristić", a pobedom srpske sloge osujetili smo njihove namere da Albanci preuzmu upravljanje srpskim opštinama, kaže se u saopštenju.

#Srpska lista

'