AKTUELNO

Kapitalni projekti u Staroj Pazovi koje je predložio SNS su, kaže, opredelili taj pokret da pristupi stranci.

"Pazovački pokret" iz Stare Pazove pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci, a lider lokalnih naprednjaka Đorđe Radinović kaže da su pred njima veoma ozbiljni projekti, rad i pripreme budući da se očekuje da Stara Pazova iduće godine dobije status grada.

Na konferenciji za novinare, Radinović je izrazio zadovoljstvo što je taj pokret, za koji kaže da ima veliku podršku građana, pristupio SNS. Navodeći da je u prethodnom periodu saradnja SNS sa tim pokretom bila dobra, Radinović je pozvao njegove članove da se se aktivno uključe u rad SNS i lokalne samouprave zbog važnih projekata planiranih za ovu i narednu godinu.

Pristupanje Pazovačkog pokreta naprednjacima je, kaže Radinović, jako značajan ističući da će planirani ozbiljni projekti za Staru Pazovu omogućiti da ona postane jedna od najozbiljnijih i najrazvijenih opština u Srbiji, kao i jedan od najlepših gradova u Vojvodini.

Goran Jović iz Pazovačkog pokreta rekao je da je taj pokret osnovan kao udruženje građana u martu 2013. godine, te da od tada kreće dobra saradnja sa SNS i lokalnim rukovodstvom.

- Lako smo se dogovorili o ciljevima. Istakao bih da nakon poslednjih lokalnih izbora iako je SNS imala dovoljan broj odbornika da sama formira vlast pozvali su nas u koaliciju jer žele da se napravi širi front ljudi koji želi da radi za dobrobit naše opštine - kaže Jović.

Jović je izrazio zadovoljstvo saradnjom opštinke vlasti sa republičkom i pokrajinskom vladom.

- Obećavam da ćemo se maksimalno zalagati da Stara Pazova bude ono što jeste - najbolja lokalna samouprava u Srbiji - rekao je Jović i naveo da je kompletno sedmočlano rukovodstvo Pazovačkog pokreta danas pristupilo SNS, te da će narednih dana to učiniti i nekoliko stotina članova tog pokreta.

#SNS

#Stara Pazova

'