AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić poručio je Jeremiću, Đilasu i Obradoviću da se njihovih pretnji niko ne boji, a najmanje predsednik Aleksandar Vučić.

- Još jednom im poručujem da se ne plašimo ni njihovih vešala i motornih testera, niti njihovih pretnji prevratima i revolucijama, jer novcem, kojeg očigledno imaju na pretek, može se kupiti lagodan život, ali ne može se kupiti poverenje i podrška građana - istakao je Đurić u saopštenju.

On dodaje da su Jeremić i njegovi partneri doneli na ovdašnju političku scenu vešala i motorne testere, u naivnom verovanju, kako kaže, "da će svima nama koji se borimo za normalnu i pristojnu Srbiju zaklecati kolena i da ćemo pobeći glavom bez obzira od njihove snage i siline".

Đurić kaže da o revolucijama i oružanim prevratima mogu da pričaju po kafanama ili pod šatorom, i da se "junače" po opozicionim medijima i društvenim mrežama, da "istrajavaju u samozavaravanju da su mnogo silni i moćni".

- Mi ćemo, predvođeni predsednikom Vučićem, nastaviti da našu zemlju činimo bogatijom i uspešnijom - poručio je Đurić, saopštila je SNS.

#Marko Đurić

'