AKTUELNO

Ekipa Dragana Đilasa ne propušta priliku da pokaže svoje pravo lice - najgorih i najcrnjih licemera, kukavica i lažova.

Društvene mreže su preplavljenje divljanjem Đilasovaca koji nazivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića - huliganom! A on je samo nasilnike pozvao da prestanu da prete i da, ako su toliko hrabri, napadnu njega.

Podsećamo, sociolog Jovo Bakić, bliski saradnik Dragana Đilasa i Borka Stefanovića, otvoreno je u intervjuu za nedeljnik "Nin" rekao da je u zgradu RTS trebalo upasti sa "dugim cevima", a ne samo sa motkama i motornim testerama!?!

- Pazite, da su imali duge cevi, pa da upadnu. Pa ako upadate tamo, šta ćete bez dugih cevi?! Šta je vaš cilj? Idete tamo i onda vašem kolegi upere dugu cev u glavu i kažu: Čitaj pripremljen tekst, upravo smo preuzeli vlast. Inače, ako nemate duge cevi, a upali ste u RTS, šta ćete tamo? Nije to samo RTS, ništa niste uradili ako niste i vodeće političare povezali - rekao je Bakić, i dodao da je Vučić zaslužio "grdne batine".

Na Bakićeve sumanute pretnje potom je odreagovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je ironično rekao da je to ta demokratija koju đilasovci propagiraju.

- To je dakle to njihovo demokratsko rešenje. Neki svaki dan kukaju o nasilju, a onda u svojim intervjuima kažu da je u dugim cevima spas i da treba da dobijem grdne batine?! A ja ću da odgovorim na drugačiji način: Hajde, ko Boga te molim, nemoj više da pretiš po novinama. Ni ti, Bakiću, ni Đilas, ni Obradović, već dođite! Recite tačno gde da ja dođem sam. Vas petorica mene jednog da prebijete i da konačno dobijem te grdne batine. Nemojte više samo da kukate, plačete i pretite po novinama svaki dan - naglasio je Vučić.

I sada, odjednom, Vučić je huligan?! Kakva bezobrazna, bahata i licemerna zamena teza!

Dokle će, zaista, kukavice, lažovi i licemeri da glume žrtve, a da na njihovom tapetu budu oni koji nasilje pokušavaju da spreče? To stvarno nigde nema!

#Dragan Đilas

'