AKTUELNO

Beogradski odbor Pokreta socijalista osudio je "napad" na prostorije SNS na Novom Beogradu, navodeći da su polupane prostorije "odraz mržnje Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i njihovih pristalica prema Aleksandru Vučiću".

- Onako kako su uništene prostorije SNS od strane pristalica Đilasa i Jeremića, baš tako je i uništavana Srbija od strane Đilasa i Jeremića za vreme njihove vladavine. Dosovci su ostali dosledni svojoj politici mržnje i destrukcije i uništavanja svega što je dobro za Srbiju - navode iz Pokreta socijalista.

Ocenjuju i da je cupanje znakova, kamenice, maltretiranje radnika i vređanje Beograđana koji drugačije misle jedini jedini politički domet Saveza za Srbiju.

- Polupane prostorije SNS su podsticaj više za sve nas, iskrene saborce SNS i Vučića da se još jače borimo za pristojnu i uređenu Srbiju. Onoliko koliko Aleksandar Vučić može da sagradi i napravi, toliko dosovci ne mogu da polupaju i unište - navode u PS.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Beogradu saopstio je u utorak da su uništene njihove stranačke prostorije na Novom Beogradu.

#Aleksandar Vučić

#Pokret socijalista

#SNS

'