AKTUELNO

Opozija je sve pokazala i dokazala na svom najavljenom mitingu koliko pristalica ima. Naravno, svako okupljanje je dobro, rekla je Vučićević gostujući u emisiji "Kontravizija" Lava Pajkića.

Glavna i odgovorna urednica Studija B Ivana Vučićević bila je gost emsije „Kontravizije“ i na samom početku pohvalila je emsiju.

- Skoro pa nema ovako kvalitetnih i dobrih emisja kao što je ova, i drago mi je što sam ovde – rekla je Vučićević na samom početku emisije.

Kako kaže jako dugo je deo informativne redakcije, a takođe dovoljno dugo je na gradskoj televiziji pa sa kolegama već razgovara o proslavi jubileja ove televizije.

- Studio B slavi 50. rođendan sledećeg prvog aprila i polako razmišljamo o tome kako da obeležimo ovu jubilarnu godišnjicu – kazala je ona.

Vučićević je istakla da voli da se bavi informativom, ali da joj je do nedavno vikend uvek bio rezervisan za porodicu i prijatelje. Međutim, ističe, da se to u poslednje vreme promenilo.

- Dođeš u situaciju da ti neko najavi neke događaje za vikend, koji ne budu posećeni, ali mi moramo da ih ispratimo. Tako sam na poslu umesto da budem sa prijateljima i prodicom. Ne možeš to da uradi, jer ti par desetina ljudi to onemogućuje – objasnila je Vučićević misleći na nedavne proteste opozcije koji bili organizovani nekoliko vikenda za redom.

- Mi imamo najbolji pogled sa Beograđanke, ali mi nikako da ih vidimo. Moj sin je imao zadatak u školi kako da sakrije jabuku, tako da pretposvljam da tako radi i opozcija. Možda su na nekoj visokoj zgradi, mi ih ne vidimo, ali oni su tu oko nas – dodaje ona.

- Sve su pokazali i dokazali kada su imali onaj veliki, čuveni miting. Svakako, doba je neka vrsta nekog okupljanja – dodaje urednica Studija B.

Foto: TvPink Printscreen

Vučićević kaže da je u novinarstvu od 2002. godine, ali kaže da se nikada do sada nije dešavalo ono što danas opozcija.

- Oni vređaju, ne vode računa da neko ima članove porodice. Izgovarate reči koje ni rođenoj majci ne bi izgovorili. Parola im je da nema slobde u medijima. Pa kako nema slobode – pita se Vučićević.

- Nevalja im Tijanin zakon, nazvajući ga diktaturom. Posetim neki događaj, a kasnije na nekim medijma vidim potpuno drugačiju sliku sa tog događaja. Kao da tamo nisam bila. Mi na Studiju B sećamo se kako je bilo dok je Đilas bio na vlast i kako je sada – objašnajva ona.

Ona se prisetila šta se sve dešavalo za vreme vasti Dragana Đilasa.

- Ako se njemu nije svidela voditeljka ili šta je izgovorila on bi reagaovao. Meni se lično desilo da sam u programu imala olovku na kojoj je pisalo SNS, bila sam upozorena da takve stvari više ne radim. Sve je moglo, ali je moralo da ide pod njegovu kontrolu – kazala je  Vučićević.

#Kontravizija

'