AKTUELNO

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić čestitao je pismo predsedniku Evropske narodne partije (EPP) Žozefu Dolu na rezultatima izbora za Evropski parlament i izneo uverenje da će EPP nastaviti da blisko sarađuje sa svojim članicama na Balkanu.

- Iskreno Vam čestitam na rezultatima izbora za Evropski parlament. Najveći broj mandata koji je Evropska narodna partija osvojila, pokazuje da su naporan rad i posvećenost promovisanju vrednosti i principa ove političke porodice rezultirali poverenjem glasača - poručio je lider SNS-a, saopštila je ova stranka.

Vučić je naveo da je uveren da će Dol nastaviti da sa uspehom vodi porodicu stranaka koja zagovara ljudsko dostojanstvo, slobodu, odgovornost, jednakost, pravdu, solidarnost, tržišnu ekonomiju i snažniju i ujedinjeniju Evropu, ali i bližu saradnju sa članicama na Balkanu.

- Verujem da Srpska napredna stranka može značajno da doprinese osnovnim cilevima Evropske narodne partije i Evrope za sve. Primite, molim Vas, moje srdačne pozdrave i najbolje želje za uspešan rad u vođenju Evropske narodne partije - navodi se u pismu predsednika SNS-a Aleksandra Vučića. SNS je pridružena članica EPP.

#Aleksandar Vučić

'