AKTUELNO

Srpska lista poručila je danas da Srbi sa Kosova i Metohije očekuju od svih opozicionih političkih aktera u Beogradu da pokažu makar minimum odgovornosti prema svojoj državi i prema onima koji žive na Kosovu i Metohiji i da prestanu da na štetu sopstvenog naroda sebi pribavljaju jeftine političke poene.

- Oni neće profitirati ovakvom gnusnom antisrpskom politikom, ali mogu ugroziti živote i opstanak Srba na Kosmetu - saopštila je Srpska lista i navela da laži Boška Obradovića i ostalih samozvanih lidera srpske opozicije ne mogu poništiti ono čemu su svakoga dana na Kosovu svedoci.

Oni kažu i da srpski narod na Kosovu i Metohiji očekuje da će predstojeća sednica Skupštine Srbije biti prilika da se najširoj javnosti obelodani šta je sve naša država učinila po pitanju zaštite i opstanka Srba na Kosovu i Metohiji.

- Srbi na KiM iz dana u dan, zato što su za to egzistencijalno zainteresovani, prate šta sve Srbija, nakon godina guranja kosmetskog pitanja pod tepih, čini da bi bio osiguran njihov opstanak na vekovnim ognjištima, i čitava vojska Boška Obradovića ne bi mogla da lažima izbriše rezultate predsednika Vučić - saopštila je Srpska lista.

Oni navode da koliko Obradovićeva reč na Kosovu znači svedoči i činjenica da Obradović ne bi ni lupom mogao da na Kosovu i Metohiji pronađe više od šačice ljudi koji su spremni da podrže suludu politiku dela srpske opozicije okupljene oko Dragana Đilasa.

#Srpska lista

'