AKTUELNO

Srpska lista optužila je Radu Trajković da direktno opstruira istragu ubistva Olivera Ivanovića, kao i da je svesno usmerava u pravcu koji žele, kako navode, pojedini centri moći.

Prema navodima Srpske liste, Trajković je za to "masno plaćena", a zahvaljujući njenim izjavama prištinskom tužilaštvu, Nedeljko Spasojević i Marko Rošić, odvojeni su od svojih porodica i više od šest meseci bez osnova u zatvoru.

- Dobro je poznato višegodišnje štetočinsko delovanje Rade Trajković u srpskom narodu dok je živela na KiM, zato je se Srbi sa Kosova i Metohije gnušaju i apsolutno je ignorišu - navedeno je u saopštenju SL.

Dodaje se da joj to ipak ne umanjuje sposobnost da zarad tuđih i sopstvenih interesa nastavi sa klevetanjem sopstvene države i predsednika, nijednog trenutka ne osudivši Prištinu za montirane optužnice i pritvaranje bez osnova, anticivilizacijske mere protiv Srba, ukidanje osnovnih ljudskih prava...

- Naprotiv, Rada Trajković sa Savskog venca u tome svesrdno pomaže Prištini, kriminalizujući sopstveni narod na severu Kosova i Metohije, državu i državno rukovodstvo - ističe se u saopštenju i dodaje da je na isti način "glasno ćutala" i kada je Oliver Ivanović bio godinama u zatvoru, a sada pokušava da na njegovoj tragičnoj sudbini "politički lešinari".

Kako navode, svesni su da "po staroj izreci lopov u poštenje ne veruje", pa tako ni Rada Trajković u iskrene namere u dela Srpske liste.

- Podrška 95 odsto Srba na KiM za nas je obaveza da srpski narod i državu Srbiju štitimo od svih, pa i od Prištine i njenih satelita poput Rent-a-Rade - zaključeno je u saopštenju Srpske liste.

#Srpska lista

'