AKTUELNO

Stakla na prostorijima mesnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Petrovaradinu razbijena su noćas kamenicama, saopšteno je iz te stranke.

SNS navodi da to nije prvi napad na prostorije stranke u Novom Sadu, tako da veruju da nije ni poslednji, jer su, kako ocenjue, ogromne frustracije onih koji bezuspešno na ulici žele da preotmu legalno izabranu vlast u Srbiji.

U saopštenju se ističe da deo opozicije poslednjih meseci poseže za najprimitivnijim metodama delovanja, poput upada u javne institucije, razbijanja prostorija političkih neistomišljenika i vulgarnih komentara na društvenim mrežama, umesto da političkom borbom u parlamentu, novim idejama i programima pokuša da privuče birače.

Dodaje se da će građani početkom naredne godine imati priliku da odaberu kojim će putem Srbija nastaviti, da li putem novih investicija, radnih mesta, politike mira i stabilnosti SNS ili će poverenje pokloniti politici destrukcije i povratka Srbije u srednji vek koju zastupa opozicija.

Naprednjaci veruju da građane niko ne može da prevari i da će i svaki sledeći put izabrati politiku koja im donosi bolji standard i sigurnu budućnost.

#Novi Sad

#SNS

'