AKTUELNO

Stranci su pristupili i neki odbornici.

Predsednik Severnobačkog okruga Nove Srbije, Perica Savić kao i predsednik Gradskog odbora Nove Srbije u Subotici, Dejan Martinović, pristupili su danas Srpskoj naprednoj stranci.

Savić je za medije rekao da je odluku o izlasku iz Nove Srbije i pristupanju SNS doneo jer je očigledno da samo politika koju sprovode Aleksandar Vučić i SNS donosi rezultate, ekonomski jača Suboticu, Vojvodinu i Srbiju, i omogućava pristojan i dostojanstven život svim građanima.

- Želim da nastavim da budem deo tima koji radi za ekonomski jaku Srbiju i da nastavim da podržavam politiku koja se zalaže za dobrobit svih građana, a ne samo za sopstvene privilegije, fotelje i direktorska mesta - rekao je Savić.

I odbornici Nove Srbije u Staroj Pazovi i Vrbasu, Jelena Ivančević i Pero Kankaraš, takođe su, napustili Novu Srbiju i pristupili danas Srpskoj naprednoj stranci.

Kolektivno je u SNS prešlo i povereništvo Opštinskog odbora Nove Srbije u Mladenovcu jednoglasnom odlukom.

- U prethodnom periodu, zajedno sa SNS u Mladenovcu, pokrenuli smo mnoge stvari koje godinama nisu rađene u našem gradu, isključivo u interesu građana Mladenovca - borba protiv lopovluka, korupcije i krimala, vraćanje dostojanstva građanima Mladenovca i svih vrednosti koje smo u proteklim godinama izgubili - navelo je to povereništvo u saopštenju.

Dodaje se da je iz svih tih razloga povereništvo Nove Srbije jednoglasno odlučilo da kolektivno pređe u SNS.

I. P.

#SNS

#Skupština

#Subotica

#Vojvodina

'