AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk nalogu snimak blokade raskrsnice ulica Kneza Miloša i Kralja Milana u centru Beograda.

- Snimak sa sinoćnje blokade raskrsnice ulica Kneza Miloša i Kralja Milana u centru Beograda, koji su upravo objavili mediji, a na kome se vidi kako građanin moli da ga puste jer kolima vozi bolesnu ženu, dok se fašista Boško Obradović kliberi, a njegovi sledbenici vređaju ovog čoveka, jasno govori koje su prave namere ovih fašista - napisao je Vesić.

Prema Vesićevim rečima, ovaj fašista, odbornik skupštine grada Čačka, besan jer Beograđanke i Beograđani odbacuju njegove bolesne ideje i ne učestvuju u njegovim političkim akcijama, odlučio je da kazni građane Beograda. - Zato blokira saobraćaj, uzurpira Pionirski park kao što njegov partner, crnogorski kriminalac, Marko Bastać blokira radove na rekonstrukciji gradskih trgova i ulica. Na snimku se vidi i kako se maloletni telohranitelj fašiste Obradovića hvali kako je udario jednog vozača koji je stajao u koloni i pitao ih zašto ne može da prođe - dodao je Vesić.

Kako je istakao, cilj ovih fašista, kojima rukovodi Dragan Đilas, je da zaustave život u Beogradu, da spreče završetak obnove ulica i trgova u Beogradu kako bi izazvali haos u gradu.

- Jedina njihova politika je haos i nasilje. Ništa drugo nisu ponudili građanima i zato gube na svakim izborima - rekao je Vesić.

#Goran Vesić

'