AKTUELNO

Bezočni napadi na predsednika Vučića se nastavljaju, a i ovog puta kao i mnogo puta ranije na meti je, pored njega, i njegova porodica.

Konkretan dokaz da je bolesna kampanja protiv Vučića i njegove porodice već počela jeste naslovna strana nedeljnika NIN, koji je juče, bez ikakvih dokaza, krenuo da satanizuje Andreja Vučića.

U tekstu pod nazivom "Veliki brat" recikliraju se i ukrug vrte stare klevete i lažne optužbe, što samo dokazuje jasnu nameru da se kriminalizuje Vučićev brat.

Iznova se objavljuju i fotografije Andreja Vučića na kojima se vidi biznismen sa Kosova Zvonko Veselinović, aludirajući na nekakve mutne veze , naravno bez ijednog dokaza.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov rekao je da nema člana porodice Aleksandra Vučića koji nije provlačen kroz medijsko blato, klevetan i vređan.

Ne postoji uvreda i laž koja nije izrečena na njihov račun. I sve to rade ovi što se deklarativno zalažu za civilizovan dijalog, demokratiju i ljudska prava. Jasno je, dakle, da ne postoji vrednost koju oni neće pokušati da oblate, očigledno je da nemaju ni skrupula, ni granica, očiglnjdno je da je neko rekao da su protiv Vučića sva sredstva dozvoljena, a očigledno je, nažalost, i to da oni ne misle da prestanu sa ovim bolesnim napadima i da će se oni umnožavati koliko se bude povećavao pritisak na Srbiju i predsednika - istakao je Jovanov.

#Milenko Jovanov

'