AKTUELNO

Napadi na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji su sve češći i brutalniji, neće se opoziciji u političkom smislu isplatiti na duže staze, smatraju sagovornici Pinka.

Urednik "Srpskog telegrafa" Boris Vuković ocenjuje da su brutalni napadi na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sve češći i sve žešći.

Vuković je ukazao da je u jednom nedeljniku objavljen tekst u kojem se razapinje i kriminalizuje Vučićev brat, dok svom prethodnih dana imali, čini se, orkestrirane napade na njegovu majku Angelinu.

- Kada Sergej Trifunović, lider opozcije, koji se kandiduje da bude ozbiljan političar, napiše da je predsednik Srbije, a tada ministar informisanja javio, odnosno namignuo svojoj majci kada da izađe iz zgrade javnog servis kada je ona bombardovana i tako izvukao svoju majku, a onda vas najveći kritičari Vučića demantuju, navodeći da je ona sedela u desku i ne treba lagati, vidimo šta se dešava – naveo je Vuković.

Mnogo su, kako je dodao, istakli da je to laž, a postoji svedočenje da je letela 10 metara kada je bombardovana zgrada javnog servisa.

On je podsetio da je na meti napada bila i Vučićeva ćerka Milica.

- Ostalo je samo da napadnu i dvogodišnjeg Vukana i da pređu svaku granicu. Kada ne možete da slomite Vučića na protestima, primenjuju se brutalni napadi na njegovu porodicu – istakao je Vuković.

Urednik političke rubrike u dnevnom listu "Kurir" Ratko Femić je osvrnuvši se na tvit Sergeja Trifunovića o Vučićevoj majci rekao da se dobro zna da je to laž.

- To im neće doneti političke poene. Istaživanja javnog mnjenja pokazuju da su pre ulaska u proteste imali veći podršku, “Dveri” ostaju bez poslaničkog kluba, ljudi su odustali od njihove nove ideje…- navodi Femić.

Prema njegovim rečima, opozicija je “pucala u sopstvenu nogu” i to ne može da na duže političke staze da se isplati.

#Opozicija

'