AKTUELNO

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je da su opozicioni političari na današnjem protestu u Beogradu još jednom pokazali da nemaju ideje i politiku koju mogu da ponude građanima Srbije.

- Suprotno onom što govore opozicioni lideri, Srbija je danas pokazala da je demokratska zemlja, u kojoj svako ima pravo da iskaže svoj politički stav i može to da uradi bez nasilka. S druge strane, građani su još jednom pokazali da su odgovorniji od opozicionih lidera. Pokazali su da ne podržavaju nasilje i upadanje u institucije Obradovića i Đilasa, kao što su zvižducima Borisu Tadiću, stavili do znanja da ne žele političare koji su jednom već izgubili njihovo poverenje - saopštila je Mihajlovićeva.

Ona dodaje i da su lideri Saveza za Srbiju još jednom propustili da pred građane izađu sa svojim idejama i politikom. - Umesto ideja, izneli su uvrede, a umesto programa, građanima su ponudili fraze i ponavljanje svojih pogrešnih odluka iz prošlosti - rekla je Mihajlovićeva.

#Zorana Mihajlović

'