AKTUELNO

Vidim da se pomoćnik fašiste Obradovića Dragan Đilas brine za travu u Pionirskom parku. Moj Đilase, biće vas toliko da nećete stići ni pola puta do te trave, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić odgovorio je danas na bljuvotine i optužbe Dragana Đilasa, jednog od lidera SzS koji je gradsku vlast optužio da u Pionirskom parku "pravi blato za pristalice opozicije".

Đilas je, naime, napisao da prskalice u ovom parku rade od sinoć kako bi pristalice opozicije na današnjem protestu stajale u blatu.

Zamenik gradonačelnika na to nije ostao nem, već je oštro odbrusio tajkunu:

- Vidim da se pomoćnik fašiste Obradovića Dragan Đilas brine za travu u Pionirskom parku. Moj Đilase, biće vas toliko da nećete stići ni pola puta do te trave. Sa sve onima koje si platio da dođu i sa kriminalcima koje ste zvali da prave nerede. A blato si ti doneo u Srbiju kada si napravio prvi rijaliti i kao gradonačelnik Beograda oteo objekat namenjen deci u Pionirskom gradu i pretvorio ga u kuću za starlete - napisao je vesić na svom Fejsbuk nalogu.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'