AKTUELNO

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju.

Policija je rano jutros u dvorištu Osnovne škole "Drinka Pavlović" u Kosovskoj ulici pronašla punu torbu drvenih palica koje su, kako se nezvanično saznaje, učesnici protesta sakrili sinoć kako bi te rekvizite iskoristili za izazivanje nereda na skupu.

Pema ovim saznanjima, plan je bio da jedna grupa, koja je angažovana od strane Saveza za Srbiju za ozbiljnu svotu novca, ovim palicama napadne učesnike protesta kako bi se prikazali kao žrtve i kako bi se izazvali neredi i sukobi na ulici.

Foto: Pink.rs

Pored drvenih palica u torbi su pronađene hirurške rukavice i maske koje je trebalo da posluže u skrivanju otisaka i identiteta napadača.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju, a kako saznajemo, torba je otkrivena po dojavi. Ovaj slučaj jutros je potvrdio predsednik Aleksandar Vučić gostujući na TV Pink.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, ovo nije jedina torba koja je pronađena u prestonici. Naime, u kontejneru kod crkve Svetog Marka u Beogradu pronađena je još jedna torba sa palicama, ali i sa kamenicama.

Foto: Pink.rs

#Opozicija

#Torba

'