AKTUELNO

Poslušnici predsednika opštine Paraćin, Saše Paunovića, zaključali su večeras odbornike SNS u Paraćinu, rekao je za portal Pink.rs odbornik koji je želeo da ostane anoniman.

Redakciju portala Pink.rs kontaktirao je uznemireni odbornik SNS u opštini Paraćin, sa željom da prenese u kakvu su situaciju stavljeni večeras, nakon što su stigli u Skupštinu opštine Paraćin u želji da izraze svoje neslaganje sa politikom nasilja koju proklamuje predsednik te opštine.

- U opštini Paraćin su zaključali naše odbornike. Nemaju toalet. Ne daju im vodu. Puna je opština privatnog obezbeđenja koji nam ne daju da priđemo - rekao je odbornik za naš portal.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, članovi Srpske napredne stanke (SNS) i njihovi simpatizeri danas su se okupili ispred zgrade Skupštine opštine Paraćin zahtevajući da istražni organi reaguju na nasilje, koje, kako su istakli, Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Saša Paunović i ostali lideri SzS sprovode nad građanima Srbije.

Pristalice politike SNS uspeli da uđu u zgradu opštine Paraćin zajedno sa odbornicima koji su ostali u Skupštini i još uvek su tamo.

#SNS

'