AKTUELNO

Rezultati ovonedeljne ankete 'Kontravizije' su poražavajući!

Kako saznajemo od izvora unutar opozicije, Aleksandar Vučić angažovao je Šarla de Gola da se bavi protestima, odnosno da se pobrine za to da se oni uguše! Pretpostavlja se i da se Šarl de Gol, koji je rođen 1890, a umro 1970. godine, priključio Srpskoj naprednoj stranci, koju lično jako podržava.

De Gol je u Francuskoj inače bio zadužen za uništavanje protesta „Žutih prsluka“, a sada ga je Vučić doveo u Srbiju da mu pomogne.

Oni koji su se u ovonedeljnoj anketi emisije „Kontravizija“ autora i voditelja Lava Pajkića izjasnili protiv aktuelne vlasti, bili su sigurni da Šarl de Gol zaista posećuje proteste i radi protiv opozicije.

- Očigledno je da Vučić nije izabrao pravog čoveka za posao, budući da protesti u Francuskoj i dalje traju. Došao je samo da nam uzme pare. A de Gol je beše bio francuski predsednik? – zapitao se jedan od anketiranih, a u nastavku su samo neki od ostalih odgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

- Katastrofa. Vučić de Gola plaća od našeg novca!

- Vučić bi trebalo da sredi sve sam unutar države, bez mešanja stranih sila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vučićev potez je nepotreban i na drugi način je trebalo da reši problem koji ima. Video sam de Gola na protestima kako sabotira. Video sam ga na kratko, ali sam imao vremena da zaključim da sabotira.

Foto: TV Pink Printscreen

- Na ovaj način nas Srbe uništava sistematski!

Na saznanje da je Šarl de Gol u Francuskoj optuživan i za malverzacije oko goriva, naši anketirani ostali su šokirani:

- Eto, to je dokaz sa kakvim ljudima sarađuje Vučić!

- Bruka!

Foto: TV Pink Printscreen

- Može da radi šta hoće kada nije osuđen u Francuskoj.

Za sve koji ne znaju, podsećamo da je Šarl de Gol (1890-1970) bio francuski vojni zapovednik i državnik. Kao francuski vojnik učestvovao je u Prvom svetskom ratu, postao general, a zatim i predsednik Francuske. U njegovu čast međunarodni aerodrom u Parizu, jedan od najvećih na svetu, nosi njegovo ime.

Celu ovonedeljnu emisiju "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Aleksandar Vučić

#Kontravizija

#anketa

'