AKTUELNO

Članica Gradskog odbora Beograd Nataša Stanisavljević osudila je politiku nasilja nad ženama koju sprovodi Obradovićev, Đilasov i Jeremićev Saveza za Srbiju i pozvala da snakcionišu odgovorne.

Stanisavljević je istakal da se politika nasilja nad ženama od strane Saveza za Srbiju nastavlja.

- Juče je napadnuto sedam žena na Novom Beogradu, aktivistkinja SNS-a dok su obavljale stranačke aktivnosti. Da li je tolika mržnja prema rezultatima koje su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka postigli razlog da se napadaju žene?! Posle tri dana od napada na žene u Skupštini grada niko od nasilnika iz tog saveza nije osudio ponašanje odbornika Jeremićeve stranke Miloša Pavlovića koji je ženi pretio šamaranjem - navela je ona.

Prema njenim rečima, niko nije osudio ni fizički napad Borka Stefanovića na članicu Veća sa Voždovca Ivanu Tomić.

- Njihovi odbornici nam prete silovanjem, vešanjem, šamarima, a sada fizički napadaju žene na štandovima. Da li je ovo ta Jeremićeva radikalizacija protesta, koju zdušno najavljuju, da li je za njih radikalizacija protesta da biju i maltretiraju žene? – dodala je Stanisavljević.

On se pita da li je napad na aktivistkinje SNS-a na Novom Beogradu najava za ono što možemo očekivati na večerašnjem protestu ispred jedne privatne televizije.

- Najoštrije osuđujem njihovu politiku nasilja i pozivam instucije da sankcionišu odgovorne. Nećemo dozvoliti da se iživljavaju nad ženama, jer žene biraju stabilnost, a ne nasilje – navela je Stanisavljević.

#nataša stanisavljević

'