AKTUELNO

Četvorka iz pakla Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Borko Stefanović, ponižavajući sve građane Srbije, kao i sve hrišćane, pokazala je još jednom da ova grupa hordi zla nema nikakvu političku ideju, već joj je cilj populizam i izazivanje haosa na ulicama Srbije.

Naime, ova četvorka iz pakla dokazala je koliko je mizerna u zaokupljivanju pažnje. Oni su danas pljunuli na sve hrišćane, podsmevajući se svim običajima, ostavljajući venac ispred ograde gde se nalazi TV Pink.

Ovim činom potvrdili su oni nisu odustali od nasilja i prema novinarima, jer su pokazali da svima nama žele smrt.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Čelnici i zaposleni na TV Pink dočekali su hordu cvećem, pićem, muzikom i pozitivnom energijom i sloganom: “Stop naslju, samo ljubav!”.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nakon svih dosadašnjih incidenata koje su izazvali, ovo je vrhunac, posebno ako se uzme u obzir činjenica da su se organizovali na dan kada su 1941. nacisti bombardovali Beograd i sravnili ga sa zemljom.

Nasilni upad u Javni servis, testere, vešala, napadi na žene ispred Skupštine grada Beograda, uništavanje imovine grada Beograda i svih građana Srbije, blokiranje saobraćajnica i uznemiravanje građana… Ovo su samo neki od vandalizama Ljotićevaca koji predvode Savez za Srbiju.

Očigledno je da im ništa nije sveto.

#Protest

#Televizija Pink

'