AKTUELNO

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević komentarisao je predizbornu kampanju Vuka Jerimića i Saše Jankovića.

Dnevni list „Informer“ objavio je istraživanje o finansiranju pojedinih medija u Srbiji od strane Skupštine opštine Šabac, koja je 16. januara usvojila budžet.

- Skupšitna u ovom gradu donela je odluku da finansira neke medije, a to su oni koji podržavaju Vuka Jerimića, koji je „lični potrčko“ Dušana Petrovića. Dnevni list Danas dobio je oko 5 miliona dinara, Kurir oko 5.300.000 dinara, Medija Centar 600. 000, nedeljnik Vreme 700.000 dinara – kaže urednik „informera“ Dragan J. Vučićević gostujući u "Jutarnjem programu" Pink Televizije.

Vučićević upozorava da je ovo „sam početak kampanje koja tek sledi“. Kako kaže, neki mediji će kao paravan koristiti razne medijske projekte koje će finasrati određeni moćnici.

Saša Janković svojom kandidaturom krši zakon!

Vučićević je komentarisao najavljenu kandidaturu Saše Jankovića za mesto predsednika Srbije. - On krši zakon koji kaže da Zaštitnik građana ne sme da se bavi politikom, a on to otvoreno radi čak i vodi kampanju – naglašava Vučićević. On je takođe istakao da su se Janković i Boris Tadić nedavno sredli u kabinetu Zaštitnika i razgovarali o podršci na izborima.- Janković se pravdao da se susretao i sa Vučićem, ali zaboravlja da se on sa njim susretao kao sa premijerom, a ne kao sa saučesnikom – ističe on.

- Ovo je samo početak. Setite se incidenta u Beškoj i napada članova Inicijative mladih za ljudska prava. Ljdi su sedili i civilizovano razgovarali kada su ovi iz čista mira upali – kaže on i upozorava da je ovo samo uvertira.

- Sprema se prljava kampanja, i verujte mi da će ovo biti najprljavija kampanja koju ćemo imati – sigruan je Vučićević.

Prema rečima Vučićevića, Vuk Jeremić uveliko vodi prljavu kampanju koristeći materijal iz 2011. godine kada je on bio na vlasti.

- Pogledajte Jutjub i reklame sa strane, svuda je Jerimić. On čak koristi i fotografije kontenjera iz vremena njegove vladavina i objašnjava da su to nove slike.

J. Stanković

#Dragan J. Vučićević

#Informer

#Kandidatura

#Saša Janković

#Vuk Jeremić

'