AKTUELNO

Lider Saveza za Srbiju i medijski tajkun Dragan Đilas napao je danas medije u Srbiji, a onda je stigao odgovor od novinara koji su mu zapušili usta.

Đilasu je zasmetao tekst koji govori o gondoli koja će biti izgrađena u Beogradu, pa se tim povodom oglasio na svom profilu na Tviteru.

Foto: Printscreen Twitter

Odmah nakon njegove objave javili su se novinari koji su ga podsetili na njegove malverzacije u medijima i šta je sve radio dok je bio na vlasti u istim tim novinama koje danas pljuje.

Foto: Printscreen Twitter

- A kada su godinama imali svakog dana po deset strana rezervisanih za pohvale vama kao gradonačelniku i vašim saradnicima bili su dobri, profesionalni i nezavisni? Je li tako - napisao je Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika lista "Alo".

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Srpski Telegraf Milan Lađević podsetio se na dane kada je on radio u Blicu.

Foto: Printscreen Twitter

- Ovaj čovek, ne samo da želi i dalje da uređuje novine, već i da zaustavi štampanje dnevnih listova koji mu nisu po volji. A sećam se, dok sam bio u Blicu, koliko puta je zvao neke urednike da menja i naslove koji mu se ne svide. Kad su mediji u pitanju, bolje da ćuti - napisao je Lađević.

#Dragan Đilas

'