AKTUELNO

Gradski odbor vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) optužio je danas opoziciju da je, suočena sa sve manjim brojem demonstranata na protestima, pribegla vandalizmu, kako bi skrenula pažnju građana.

- Posle jučerašnje protestne šetnje nekoliko stotina građana, razbijeno je staklo na prostorijama Mesnog odbora 'Centar 1' SNS u ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu. Suočeni sa sve manjim brojem demonstranata posle tromesečnih bezidejnih i bezuspešnih šetnji, lideri nekoliko opozicionih stranaka koje učestvuju u protestima odlučili su da primene novu taktiku - vandalizam, ne bi li skrenuli pažnju građana na događaje koji, očigledno, malo koga zanimaju - kaže se u saopštenju GO SNS-a.

Odbor je ocenio da je vandalizam "znak potpune nemoći samozvanih lidera pred najavljene demonstracije 13. aprila u Beogradu, koje će, po svemu sudeći, doživeti potpuni fijasko".

Novosadski naprednjaci ističu da "narod Srbije ne želi politiku haosa, bezumlja i primitivizma koju oni propagiraju", što će, kako se navodi, "pokazati i rezultati veoma skorih izbora".

- Frustracije pojedinaca koji ne mogu da prežale odlazak sa vlasti i to što su im ruke već sedmu godinu zaredom daleko od novca poreskih obveznika, ne moraju da trpe građani Srbije. Jeremiću, Obradoviću, Trifunoviću, Đilase - izvolite na izbore da čujete šta misle građani Srbije. To je najbolji način da konačno shvatite šta velika većina glasača misli o vama - zaključuje se u saopštenju SNS-a Novog Sada.

#Novi Sad

#Opozicija

#SNS

'