AKTUELNO

Jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), predsednik pokreta Dveri Boško Obradović je u najnovijem spotu koji deli po društvenim mrežama pokazao ne samo da je neobuzdan čovek bez poštovanja za bilo šta već i da je potpuno izgubio osećaj za to šta je dopušteno a šta apsolutno nedopušteno u političkoj borbi, izjavio je sinoć potpredsednik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić.

- Sramota je što se nasilnik Obradović poistovećuje s ljudima koji su kao žrtve političkog nasilja izgubili život, i ta sramota je dvostruka, jer za svoje nasilje prema drugima i tragičnu sudbinu (jednog od lidera kosovskih Srba) Olivera Ivanovića okrivljuje sopstvenu državu - istakao je Đurić u saopštenju za javnost.

On je ocenio da to, da stvar bude gora i besmislenija, Obradović čini "iz najnižih kompleksaških pobuda, zbog gladi za priznanjem i prihvatanjem, i zbog mrvice moći od koje je opijen", ali postigao je upravo suprotno i uvek će biti prezren od pristojnih ljudi - to će mu biti najveća kazna.

- U politici nije sve dozvoljeno, i neke stvari su neoprostive, ali očekivano je što Obradović, kao neko ko diše Ljotićevu (fašističku) ideologiju zla, to ne razume - zaključuo je Đurić.

#Boško Obradović

#Marko Đurić

'