AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da su poslednje nedelje političkog delovanja Đilasa, Obradovića i Jeremića pokazale da je suština svega što vide kao budućnost Srbije isključivo nasilje i netolerancija.

- Testere, noževi, kamenice i flaše, upadi u medijske kuće, satanizacija i linč svakoga ko se usudi da misli i govori drugačije od njih, proganjanje ljudi zbog neslaganja sa tim nasiljem, kontrola medija i pretnje sudijama, tužiocima i policajcima ako svoj posao obavljaju na način koji se ne sviđa liderima SzS, samo su mali deo kampanje koja je obeležila delovanje Đilasa, Jeremića i Obradovića - naveo je Mirković, saopštio je GO SNS.

Mirković je napomenuo da je Trifunović bio na skijanju u Koloradu, "pa nije stigao da se istakne i da svojom vulgarnošću i primitivizmom doprinese savezu za nasilje".

- Inspirisanje nasilja i mučne slike napada na policajce, rušenje i razbijanje RTS-a, sada pokušavaju da negiraju i da predstave kao blagu i poželjnu reakciju i način kako će oni voditi zemlju ako ikada dođu na vlast - primetio je Mirković.

On ukazuje da građani Srbije dobro pamte pljačkaške privatizacije, ubijanje novinara i političkih protivnika, totalnu kontrolu nad svim medijima, bogaćenje Đilasa i Jeremića, dok je narod siromašio, kao i kako su za sve mlade ljude koji su protestovali tražili višegodišnje zatvorske kazne i kako su tada upad u medijsku kuću najoštrije osuđivali i predstavljuali gotovo kao teroristički akt.

- Fašista Obradović suočen sa konkretnim dokazima, koji jasno ukazuju na bezumno nasilje Đilasovih, Jeremićevih i njegovih sledbenika, koji su motornom testerom pretili ljudima na njihovom radnom mestu i upotrebom fizičke sile pokušali da se bave uređivačkom politikom, sada pokušava da se "opere" i da nas ubedi da sve ono što je cela Srbija videla zapravo nije istina - istakao je Mirković.

On je ocenio i da je pozivom da se kamionom zgaze policajci koji samo rade svoj posao, Boško Obradović pokazao da je "oličenje nenormalnosti, ludila i nasilja".

Mirković smatra i da svest o tome da ih narod neće, gura lidere SzS u novo nasilje što je užasna i nedopustiva stvar za naše društvo.

- Apelujem na građane da ne nasedaju na Đilasove, Jeremićeve i Obradovićeve provokacije, kao i da ne budu marionete u rukama lopova i fašista koji ih koriste za ostvarivanje ličnih interesa - poručio je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#SZS

#Srbija

'