AKTUELNO

Dragan Đilas, uplašen da bi Boško Obradović mogao da postane novi vođa Saveza za Srbiju, rešio je da „spusti“ lidera Dveri i umesto da se pojavi na današnjoj konferenciji poslat je u Novu Varoš na protest.

Naime, tokom vikenda i divljanja lidera Saveza za Srbiju, gde je Obradović vodio glavnu reč, Đilasu je savetovano da što hitnije održi konferenciju za štampu na kojoj neće biti lidera Dveri.

-Đilas se malo zaigrao sa Čačaninom koji pokušava na sve načine da postavi sebe za prvog čoveka. Videli ste i sami tokom vikenda kada je na protestu govorio samo Obradović, dok se ostali gotovo nisu ni videli - ističe naš izvor iz Saveza za Srbiju.

-Mi bliski Đilasovi saradnici savetovali smo ga da se što češće oglašava, jer ukoliko ga ne bude pred novinarima, Obradoviću neće trebati puno da preuzme vodeće mesto u Savezu. Moja je ideja bila da pošaljemo Boška u Novu Varoš da se obrati ljudima koji protestuju, a da Đilas za to vreme održi konferenciju na kojoj neće biti Obradović – dodaje izvor.

Kako ističe, Đilas ne želi da trpi Obradovićevo bahato ponašanje, niti želi da mu dozvoli da zauzme njegovo mesto.

-Svi znamo da Đilas voli da bude predvodnik, kao i to da nikada ne bi dozvolio da Obradović zauzme mesto lidera SzS-a - zaključuje naš izvor.

#Opozicija

'