AKTUELNO

To govori o odgovornosti onih koji su ovaj zločin želeli da pripišu Srbiji, sakriju krvave tragove, i čak iskoriste monstruozni zločin za napad na Srbe i Srbiju - zaključio je direktor Kancelarije za KiM.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić smatra da panika i nervoza albanskih političara zbog iznošenja informacija vezanih za ubistvo Olivera Ivanovica pokazuju njihov strah od mogućnosti da bude obelodanjeno još saznanja o ovom zločinu, koja govore o direktnoj umešanosti Prištine.

On je to rekao nakon što je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio da iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stoji Milan Radoičić, kao i da je istraga navodno pokazala da je Beograd naručilac ubistva, a ministar pravde Abelard Tahiri Radojičića optužio za izvršioca a predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao naručioca tog ubistva.

- To govori o odgovornosti onih koji su ovaj zločin želeli da pripišu Srbiji, sakriju krvave tragove, i čak iskoriste monstruozni zločin za napad na Srbe i Srbiju - zaključio je Đurić.

#Marko Đurić

#Priština

'