AKTUELNO

Kseniju Radovanović, aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd", na Dan žena u Kulturnom centru Grad, napao je Petar Vladulović (42).

Uprkos tvrdnjama Sergeja Trifunovića, koji je te noći bio u Kulturnom centru, da napadač nije bio u njegovom društvu i da ga ne poznaje, mnoštvo fotografija sa društvenih mreža svedoči da je Trifunović lagao.

Privedeni Vladulović je zapravo blizak prijatelj lidera PSG koji je često viđen u njegovom društvu, pa i u političkim akcijama. Ipak Sergej Trifunović se, valjda zbog brutalnosti Vladulovićevog napada na Kseniju Radulović, iz Njujorka odrekao prijatelja.

Foto: Printscreen

Nakon incidenta, Ksenija Radovanović je u intervjuu za “Dojče vele” tvrdila da je pokušala da od Sergeja koji je bio u društvu napadača dobije njegovo ime, ali je on to odbio da kaže i otišao pre nego što je došla policija.

Foto: Printscreen

I nakon toga je nastavio sa objašnjenjima "Ne znam, niti sam incident video, jer se dešavalo iza mojih leđa. Pokušao sam da razjasnim isto veče. Dobio sam histerično i agresivno vrištanje ”izađi napolje” i “tvoje obezbeđenje “. Na “moje obezbeđenje “ već bih se slatko nasmejao" napisao je Sergej, negirajući tvrdnje aktivistkinja da je Vladulović njegovo obezbeđenje.

Brojne fotografije koje svedoče o poznanstvu lidera PSG-a sa napadaccem Vladulovichem mogu se naći na društvenim mrežama, pa čak i na tviter profilu samog Trifunovića.

Foto: Printscreen

Sem Trifunovića, privedeni Vladulović takođe je prijatelj i perjanica DS- a Balše Božovića I Aleksandre Jerkov, u čijem se društvu često može videti.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

#Sergej Trifunović

'