AKTUELNO

Tvitovi Željka Mitrovića nastavljaju da izazivaju ogromnu pažnju.

I u četvrtoj nedelji Mitrovićevog tvitovanja postignut je rezultat od preko tri miliona čitanja njegovih tvitova sa prosečnih 100.000 ljudi dnevno.

Veliko interesovanje se ogleda i u broju komentara i takozvanih "lajkova" i "retvitova".

Željko Mitrović je na svom tviter profilu povodom godšnjice ubistva nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića napisao da su na današnji dan Srbi razapeli najboljeg među nama.

Mitrović se osvrnuo i na, kako je napisao, medijska linčovanja, navodeći da su sunovrat polemike o različitisti političkih ideja zamenile brutalnost i vređanje kao jedina tekovina digitalne revolucije.

U komentaru na "ugovor sa narodom" Mitrović je naveo da su potpisnici ovog ugovora automatski potpisali i pristipnicu dobrovoljačkim odredima za nesporazume na jugu Srbije sa mogućim prangijaškim ishodom.

Mitrović se osvrnuo i na susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Irineja.

U osvrtu na incidente tokom protesta u Beogradu kada su napadnuti radnici Gradske čistoće, on je istakao da različitost u političkoj boji kože rađa antagonizme koji po svojoj snazi liče na Kju-Kluks Klan, koji na ulicama progone, ne samo radnike gradske čistoće, jevrejske zajednice, već i sve one koji ukazuju na kriminal i bahatost dvanaestogodišnjeg pustošenja Srbije!

#Željko Mitrović

'