AKTUELNO

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je da će ta stranka u Sandžaku organizovati protestne skupove, kao i da podržava proteste u Beogradu, zbog, kako je rekao, genocidne politike Srbije. Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer, kazao je da su lideri SzS time oduševljeni.

- Oni su saopštili da se pridružuju protestima 1 od 5 miliona. Zanimljivo je obrazloženje pod kojim se Sulejman Ugljanin pridružio tim Đilasovim protestima. Ugljanin je rekao da se uključuje u Đilasove proteste zato što se protivi genocidnoj politici Republike Srbije – naveo je Vučićević za Novo jutro TV Pink.

Kako dodaje, izjavu Sulejmana Ugljanina, separatiste, su oduševljeno pozdravili Đilas i njegovi najbliži saradnici.

- Juče su Vuk Jeremić, Boško Obradović, Sergej Trifunović, oduševljeno pozdravili to što je rekao Sulejman Ugljanin, čovek koji se zalaže za Sandžačku republiku. Njegova politika je Sandžačka republika, separatizam i cepanje Srbije, a to je politika tajkuna Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, svih tamo okupljenih devet parčića Demokratske stranke plus ljotićevac Boško Obradović, udružili su se sa separatistom i polunormalnim čovekom Sulejmanom Ugljaninom – izjavio je Vučićević.

Foto: TvPink Printscreen

Prema njegovim rečima, pomenuti lideri podržavaju čoveka koji otvoreno hoće da cepa Srbiju i kojem je Srbija valjala sve dok je bio u nekoj vladi.

- On je bio u raznim vladama i da je tada sve bilo u redu. Njegov princip vredi samo dokle dobaci njegov džep – naveo je Vučićević.

Vučićević ističe da su stavovi Saveza za Srbiju skandalozni i da ih na protestima iznosi Milojko Pantić.

- Milojko Pantić na protestima govori stavove SZS-a, a ono što on govori je skandalozno. On govori da su Srbi krvi za sve ratove u Jugoslaviji, da su Srbi krivi za sve zločine, da je Kosovo potpuno izgubljeno, da smo mi počinili etničko čišćenje na Kosovu, Bosni, u Hrvatskoj, da treba da klečimo, da smo najgori. On to govori - rekao je Vučićević i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Građani Srbije, ako ste za politiku gde je Sulejman Ugljanin, najgori separatista i ekstremista, u koaliciji sa ljotićevcem Boškom Obradovićem, sa tajkunom Đilasom, sa tajkunčićem Vukom Jeremićem, pa glasajte za njih. Da li je to budućnost Srbije? Da li je budućnost kada Sergej Trifunović ode u Novi Sad, pa ljut jer studenti neće da ga podrže i izađu na miting, uzme megafon i ode u menzu i dok studenti ručaju hrani ih, da ne kažem čime.

Vučićević je dodao da jedva čeka izbore i da će se lepo videti šta narod misli o svemu tome.

Komentarišući Trifunovićevu izjavu Vučićević je upitao kako je moguće da neko ima takvu zbrku u glavi.

- Taj čovek hoće da vlada Srbijom? Taj čovek koji vređa i psuje sve koji se ne slažu sa njima na najstrašniji mogući način. Narod nema kontakt sa narodom? Čovek zavisnik, ne može da sastavi tri rečenice. Ima zbrku u glavi – ocenio je Vučićević.

I vlasnik i direktor RTV Pink Željko Mitrović, koga na tviteru samo za tri nedelje prati dva i po miliona ljudi, a čiji profil dnevno ima 100 hiljada pregleda, svojim tvitom je ocenio najnoviju izjavu Trifunovića.

Više o pomenutim temama saznajte u videu koji sledi:

#Dragan J. Vučićević

'