AKTUELNO

Nenad Čanak i Sergej Trifunović otpočeli su sukob pre nekoliko dana, kada je lider PSG-a prozvao socijaldemokratu da je "teško đubre", a sada se rat nastavio na Tviteru.

Novi sukob u opoziciji izazvao je novopečeni lider Pokreta slobodnih građa Sergej Trifunović koji je na protestu u Novom Sadu izvređao lidera LSV Nenada Čanka, nazvavši ga "smrtdljivim krmetom" i "podlim đubretom" i optužio ga da hoće da otcepi Vojvodinu.

- Ja sam siguran da je ovo montaža. Ipak moram to da uživo čujem od Sergeja Trifunovića, jer ako nije montaža, onda bi trebalo da bude oduševljen idejom da mi sve to saspe u lice kako priliči časnom čoveku. A ako jeste, da se ogradi i da potraži ko ga je to prevario. Ovako, zbunjen sam - rekao je Čanak na Tviteru.

Čanak je došao u sedište PSG da mu Trifunović lično i hrabro sve saspe u lice. Međutim, Trifunović je na Tviteru zavapio.

- Upravo je u prostorije PSG ušao Nenad Čanak sa telohraniteljima i dramskim patosom: "Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Uvredili ste moju porodicu, a to košta." Okrenu se i ode - rekao je Trifunović.

O časti i hrabrosti Trifunovića Čanak je posvedočio sledećim Tvitom:

- Bio sam sada u PSG da nađem Trifunovića (u daljem tekstu Fido). Nije smeo da ponovi šta je izgovorio samo je ponavljao da je o meni rekao "ono što sam ja govorio o Miloševuću". Imao je punu kancelariju ljudi. Sada je definitivno. Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa - napisao je lider LSV.

Na optužbe da je došao sa obezbeđenjem, Čanak kaže da Trifunović ponovo laže i da je došao samo sa pratiocem koji mu pomaže jer se teško kreće.

- Bio sam sam, u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslaničke grupe u NSRS koji mi je pomogao oko adrese, i sa pratiocem koji mi pomaže jer se teško krećem. Fido je bio okružen sa desetak ljudi. Kukavica.

Razmenu uvreda nastavio je Trifunović optužbama na račun toga da Čanak navodno radi za tajne službe, a ovaj mu poručio da je gnjidica i uplašena krpa.

- Što se tiče Čanka i njegove veze sa gospodjom Službom: ja nemam radno vreme u PSG. Kako je debeli mogao da zna da sam ovde u 13h na sastanku, osim ako mu mali ljudi koji žive u mom telefonu, nisu to dojavili. Novi Šešelj? Staaaari Šešelj - napisao je Trifunović.

- Fido je ne samo kukavica nego i lažov. Uostalom, ako misli da su mi ovo bili telohranitelji, vratiću se odmah ja sam, još sam u Beogradu. Smrad mali. Gnjidica - rekao je Čanak na Tviteru.

#Nenad Čanak

#Sergej Trifunović

'