AKTUELNO

Italijanski ambasador u Srbiji Karlo Lo Kašo zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem društvene mreže Tviter na jučerašnjem razgovoru.

Takođe, napisao je da će zajedno raditi na poseti Beogradu premijera Italije Đuzepea Kontea.

"Hvala predsedniku Srbije na današnjem razgovoru, zajedno radimo na ovoj važnoj poseti za Italiju i Srbiju!", napisao je Lo Kašo na društvenoj mreži Tviter.

On je tako odgovorio na tvit na Vučićevom zvaničnom nalogu u kojem je navedeno da su njih dvojica razgovarali o evropskoj perspektivi Srbije, problemima u dijalogu Beograda i Prištine, bilateralnim odnosima i predstojećoj poseti italijanskog premijera Srbiji.

Takođe, na zvaničnom Tviter nalogu ambasade Italije u Srbiji objavljen je Tvit u kome se uz haštagove - zauvek zajedno na italijsnskom i srpskom jeziku naglašava 140 godina dobrih diplomatskih odosa Srbije i Italije.

-Ambasador @ lo_cascio1 se danas sastao sa predsednikom Vučićem. Premijer Đuzepe Konte uskoro u poseti Beogradu! #sempreinsieme #zauvekzajedno 140 godina diplomatskih odnosa i 10 strateških partnerstava - navodi se u porci na Tviteru.

#Aleksandar Vučić

#Italija

#Poseta

#Premijer

'