AKTUELNO

Iz redova opozcije stižu nove pretnje.

Nije nikakva tajna da su nasilno ponašanje, brutalne uvrede i psovke svojstvene liderima opozcije Draganu Đilasu, Bošku Obradoviću, Sergeju Trifunoviću, a sada su njihovi sledbenici otišli korak dalje i prete da će ugroziti državni poredak.

Vođa protesta Dejan Plavšić iz Kruševca, član Republikanske stranke Nikole Sandulovića,  objavio je na svom Fejsbuk nalogu fotografiju na kojoj pozira sa puškom u ruci i otvoreno poziva na krvoproliće.

Sličnu poruku je u pre nekoliko meseci uputio i njegov politički mentor Sandulović kada je napisao:  "Srbiju čeka krvava sloboda i ja ću biti spreman na vreme koje dolazi. A VI? "

Sandulović je poput svojih partnera iz Saveza za Srbiju ogrezao u mržnji prema Aleksandru Vučiću, ali i želji da se dokopa vlasti, a ni malteretiranje ženama mu nije strano, imajući u vidu da ga je bivša supruga prijavila policiji zbog nasilja.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Plavšić, pored brojnih uvreda na račun političkih neistomišljenika, sa svojih Fejsbuk naloga - ne jednog, nego dva, poziva na ustanak i rušenje vlasti u Srbiji.

Neodgovorno ponašanje Plavšića naišlo je na odobravanje i drugih simpatizera opozicije koji su nedavno na ulice iznosili vešala, a očigledno im ne bi bio problem da uzmu puške i obračunaju se sa onima koji ne dele njihove stavove.

Ovo je samo još jedna potvrda da opozcija neće da se dokazuje na izborima, već želi da se dokopa vlasti nasiljem i neće stati dok ne bude krvi na ulicama.

#Opozicija

'