AKTUELNO

Genijalno!

Ozbiljan diplomatski skandal potresa Srbiju! Naime, Fridrih Barbarosa (1122-1190) kritikovao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Evropskom parlamentu, a ujedno podržao srpsku opoziciju, Vuka Jeremića i Dragana Đilasa. Zbog podrške opoziciji, Vučić je Barbarosi zabranio prolaz kroz našu zemlju!

Znamo da to zvuči apsolutno nerealno, jer svi znamo ko je Fridrih Barbarosa, ali to nije zaustavilo pristalice opozicije da ozbiljno kritikuju predsednika. Oni koji su se izjasnili protiv aktuelne vlasti, a koji ujedno posećuju proteste, rekli su sledeće:

- Vučić diskriminiše ljude. Nije u redu da se bilo kome zabranjuje bilo šta samo zato što je izneo svoje mišljenje. Jako je Barbarosa važan kao podrška, jer možda sa njim uspemo i da postignemo nešto, bitan je faktor - rekla je anketirana.

Barbarosi bi, kaže, zahvalila i poručila da nastavi da se bori za Srbiju, a njegove izjave je čitala je na internet portalima?!

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je jedan od razloga zašto ne podržavam sadašnju vlast - jedan je od komentara anketiranih, koja je pritom potvrdila da je upoznata sa izjavama Barbarose jer je slušala njegove govore o tome koliko voli Srbiju i Srbe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Barbarosa treba da dođe u Srbiju. Jedva ga čekamo - rekao je anketirani, dodajući da bi ga dočekao, zajedno sa SzS, raširenih ruku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Barbarosa, nastavi da radiš sve što si dosad radio - poruka je jedne simpatizerke opozicije, dok je druga poželela da Barbarosa ostane uz Srbiju i bori se protiv aktuelne vlasti.

Celu ovonedeljnu epizodu emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku:

#Kontravizija

#anketa

'