AKTUELNO

Penzionisani sportski novinar Milojko Pantić i novopečeni kralj trgova i političkih mitinga u intervjuu za hrvatski portal kaže da u Srbiji vlada diktatura i da građanska Srbija navija za hrvatske fudbalere, a klerofašistička je protiv.

- Nama treba Vili Brant da klekne po Kosovu, Bosni i Hrvatskoj, da se ispriča za sve što smo im uradili zbog svojih maštarija. A mi imamo predsednika kojeg se ništa ne tiče. Bojim se da nam nema spasa - rekao je Pantić.

Dok jedni, poput Boška Obradovića predlažu da se pozatvaraju sve strane fabrike koje je otvorio Vučić, perjanica tog Saveza Milojko Pantić u intervjuu hrvatskim medijima traži predsednika Srbije koji bi klekao i izvinjavao se u Hrvatskoj, Bosni i na Kosovu.

Posle intervjua Vuka Jeremića, koji je za sarajevsku federalnu televiziju optužio za ratove devedesetih, blaćenjem sopstvene zemlje Milojko Pantić je još jednom pokazao kakav odnos prema Srbiji imaju pristalice Saveza za Srbiju.

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, kaže da su potpune besmislice to što priča Pantić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Srbija danas nema nijedan razlog da se bilo kome izvinjava, niti da kleči pred bilo kime. U trenutku u kojem buja proustaštvo u Hrvatskoj, u kome nema ničeg sličnog u Srbiji – kaže Krstić.

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik lista Informer, rekao je da je Pantić samo šrafić u velikoj mašineriji koja treba da dokaže da su Srbi krivi za sve.

- Kada imate izjave Sergeja Trifunovića, takozvanog novog lidera opozicije, imate i Vuka Jeremića koji priča kako su Srbi krivi za sve ratove, sve zločine, onda je Milojko Pantić tu samo šrafić u tom medijskom ratu koji treba da dokaže da su Srbi krivi za sve - naveo je Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

#Milojko Pantić

#SZS

'