AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković ocenio je danas da je jučerašnji protest opozicije u Beogradu, "u kojem su nasilnici šetali protiv nasilja", potvrdio da "sem mržnje, silovanja, vešanja i logora ništa drugo nemaju da ponude građanima".

- Neverovatno je da su samo sedam dana nakon što su se građani Srbije zgrozili morbidnošću nekakvog saveza, Đilasovi, Jeremićevi, Obradovićevi i Trifunovićevi sledbenici i ove subote s ponosom šetali noseći vešala koja asociraju na fašističiki teror tokom Drugog svetskog rata koji su sprovodili nacisti - naveo je Mirković u saopštenju za javnost.

On je istakao da su oni "time potvrdili da sem mržnje, silovanja, vešanja i logora ništa drugo nemaju da ponude građanima i da su to metode koje bi koristili u obračunu sa ljudima koji ne misle kao oni".

- Na sreću, građani Beograda i Srbije imaju poverenja u ljude iza kojih stoje rezultati, i zato će Srpska napredna stranka predvođena (predsednikom stranke i Srbije) Aleksandrom Vučićem da pobedi na izborima kad god oni budu bili raspisani - zaključio je Mirković.

#Opozicija

'