AKTUELNO

Pokret socijalista pozdravio je danas početak kampanje "Budućnost Srbije" i pozvao građane Srbije da u što većem broju dočekaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i iznesu mu svoje probleme, kao i predloge kako da svi građani žive bolje.

Ova stranka vladajuće koalicije, na čijem je čelu ministar odbrane Aleksandar Vulin, čestitale je građanima Aleksinca koji su danas, prvi, imali priliku da lično pozdrave predsednika Srbije i iznesu mu svoje probleme i predloge.

- I dok samozvani lideri koji neće na izbore, od naroda cene samo najglasnije i najagresivnije primerke, predsednik Vučić se sreće sa običnim, radnim i pristojnim ljudima koji ne nose vešala i ne mrze svoju zemlju zato što nisu na vlasti - kaže se u saopštenju.

PS ističe da je "ovo velika razlika od vikendaških predvodnika koji se bave poslovnim problemima Dragana Đilasa skrivenih ispod 'slobode medija' i nedeljama protestuju protiv samih sebe i problema unutar Saveza za Srbiju, da bi na kraju potpisali ugovor kako neće slagati sebe, niti one koje su do sada svaki put slagali".

- Pozivamo građane Srbije da u što većem broju dočekaju Aleksandra Vučića i iznesu mu šta ih muči, ali i svoje ideje kako da svi zajedno živimo bolje. Pokret socijalista će, kao i uvek, podržati i Srbiju i predsednika i biti ono što vođe šetača nisu nikada bili, bićemo uvek lojalni i pošteni i prema Srbiji i prema svojim koalicionim partnerima iz SNS-a - ističe se u saopštenju Pokreta socijalista.

#Budućnost

#Pokret socijalista

#Srbija

#kampanja

'