AKTUELNO

Borac za ljudska prva i direktor NVO, "Sigurna pozicija"’ podržao je, jasno i iskreno kampanju za Budućnost Srbije, koju započinje predsednik naše države Aleksandar Vučić.

- Verujem u budućnost koja donosi jake i prosperitetne odluke. Samo infastrukturno bogata i jaka Srbija,dobri putevi,koridori,nove moderene bolnice i stabilna ekonomija mogu garantovati poštovanje ljudskih prava. Najviše nade polažem u ministre, gospođu Zoranu Mihajlović i gospodina Zlatibora Lončara. Oni su na čelu dva ministarstva, koja su žila kucavica društvene i biološke pokretljivosti Srbije - rekao je Nestorović.

Kako kaže, naša nacija zaslužuje samo najbolje posle perioda teških ekonomskih reformi, ali prvo moramo da jednom i za svagda završimo sa svim mitovima. Dolazi vreme tarajnog mira i pomirenja u regionu.

Naša sreća je što kampanju za Budućnost Srbije predvodi čovek, koji je veliki humanista i to nije marketinški trik,kada govorim,već znam da je to suva istina, pretočena iz dela u reči, istakao je Dejan Nestorović za Pink.rs

#Dejan Nestorović

'