AKTUELNO

Goran Vesić, član predsedništva SNS kaže da je odluka predsednika Aleksandra Vučića da obiđe svih 29 okruga u Srbiji i narodu podnese izveštaj o svom i radu državnog rukovodstva za njega očekivana.

- Vučić je političar čija snaga potiče iz narodne podrške mandat i koji za svoj rad odgovara samo građanima - napominje Vesić.

Dodaje da je Vučić prvi predsednik u novijoj istoriji Srbije koga ne zanimaju procenti podrške, državne peivilegije i koji "ne želi da sedi u kabinetu više od onoga što mu je posao po državnom protokolu".

Vučić je uvek sa svojim narodom, razgovara sa ljudima, sluša ideje, kritike i predloge, konstatuje u saopštenju za medije Vesić.

- Dok Đilas, Jeremić i Obradović ponižavaju žene Srbije i nazivaju ih kurvama, fuksama i droljama, Vučić pruža ruku nasim sugrađankama, majkama i sestrama tražeći bolji rešenja za život njihovih porodica - navodi Vesić i ocenjuje da "Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić kao politički program nude vešanje političkih neistomišljenika na Terazijama Vučić obezbeđuje radna mesta, subvencije za poljoprivrednike i bolje radno okruzenje".

Takođe, kako navodi, dok pristalice Jeremića, Đilasa i Obradovića prete Vučićevoj deci preko društvenih mreža, Vučić svoj deci Srbije, pa i njihovoj, želi da ovezbedi bolje uslove za školovanje i život, kako bi i posle školovanja ostali u Srbiji, koja upravo za vreme Vučića postaje tehnološki sve bliže razvijenom svetu.

Vesić zato pozdravlja odluku predsednika, ponavlja da ga ona ne iznenađuje i zaključuje: "tamo gde je narod Srbije, tamo je i Vučić".

#Goran Vesić

'