AKTUELNO

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke, danas je najoštrije osudio nove ispade pripadnika opozicije u kojima ponovo pozivaju na vešanje i ubistvo političkih neistomišljenika.

-Ovo je nastavak kontinuiranih uvreda koje dolaze od Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza - dodaje se u saopštenju.

Marjanović kaže da je očigledno da Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović u nedostatku politike nastavljaju da brutalno raspiruju mržnju prema svima koji drugačije misle od njih, a naročito prema predsedniku Aleksandru Vučiću i njgovoj porodici.

- Svima je jasno da su Djilas i Jeremić frustrirani zbog toga što nisu više u foteljama, jer su ostali bez povlastica i privilegija i zbog toga što ne mogu više da pljačkaju Srbiju. SNS se zalaže za modernu i pristojnu Srbiju, koja će se u miru i stabilnosti razvijati i bićemo čvrsta brana Đilasu, Jeremiću i Obradoviću koji hoće u Srbiji da izazovu haos i nestabilnost samo da bi se ponovo dočepali vlasti iako su svesni da podršku građana nemaju - piše u saopštenju.

#SNS

'