AKTUELNO

Srpska napredna stranka Paraćin najoštrije osuđuje pozivanjem na vesanje na protestima "1 od 5 miliona" od strane Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Saveza za Srbiju kome pripada i Saša Paunović...

- Time što su izneli vešala na ulice samo su dali još jedan dokaz u nizu da je njihova politika nasilnička. Posle poziva na silovanje premijerke, ovo je dokaz da žele da vešaju i linčuju svakog ko ima suprotno mišljenje od njihovog - navodi se u saoštenju.

Ovime su, kako se dodaje, dokazali ne samo da žele da ubijaju političke protivnike, već su uvredili i naše dedove i pradedove koji su stradali od ruke nacista.

- Dokazali su da sloboda pod njihovom vlašću nikada ne bi postojala. Videli smo kako izgleda nasilje Dragana Đilasa kada se ugase kamere, kako izgledaju krađe u opštini Paraćin kojim diriguje Saša Paunović, videli smo nasilje koje sprovodi Boško Obradović. Ne želimo da Srbija bude zemlja nasilja, u kojoj će vešati svakog ko ne misli kao oni, gde će vređati i tući žene, gde će ponižavati narod! - poručuju iz SNS Paraćin.

#SNS

'