AKTUELNO

Funkcioner SNS je rekao da će i u 2019. dati sve od sebe da se sačuva srpski narod i interesi Srba na KiM, te da će se nastaviti borba za to da se Srbija podigne sa kolena i u ekonomskom i u političkom i u svakom drugom smislu.

Neka ova godina bude godina novih pobeda Srbije, poručio je danas funkcioner SNS Marko Đurić iz sedišta stranke gde je danas obeležen Badnji dan.

- Borićemo se svom snagom da Srbiju podignemo sa kolena i u ekonomskom i u političkom i u svakom drugom smislu. Na današnji sveti dan iz sedišta SNS želimo da poručimo da ljubav mir i sloga za praznike vladaju u svakom našem domu - rekao je Đurić.

Đurić je govoreći o rezultatima rekao da je nezaposlenost u Srbiji danas pala sa 26 na 11 odsto.

- To je pravi način da kao politička organizacija uđemo i u novu godinu, sa jednim zavetom da će svaki naš clan koji je imenovan da bude odogovoran za institucije i sudbinu Srbije dati svoj maksimum - rekao je Đurić.

On je dodao da će i u 2019. dati sve od sebe da se sačuva srpski narod i interesi Srba na KiM.

- Kada sam rekao da će biti teška godina, prva misao mi je ona o položaju i sudbini naroda na KIM koji je I danas suočen sa velikim pritiscima I izazovima. Srpski narod i ovu godinu čeka sa neizvesnošću - rekao je Đurić.

S druge strane, srpski narod na KIM i u svugde drugde dočekuje Badnji dan svestan da iza njih danas stoji Srbija koja je neuporedivo snažnija nego ranije, jer je predstavlja čovek i politika koja, kako kaže, stoji iz anjihove bezbednosti.

- Na Badnji dan se okrećemo ljubavlju I solidarnsoću, to je dan kada treba da pozovmo na mir I da poželimo sve najbolje svima uključujući I naše političke protivnike - rekao je Đurić.

Đurić je svim građanima poželeo uspešnu I prosperitetnu godinu u kojoj će, naglašava, biti truda i napretka, ali ne i kompromisa sa onima koji žele da vrate Srbiju u prošlost.

Đurić je u sedište SNS uneo badnjak i sa brojnim gositma prisustvovao službi povodom Badnjeg dana.

#Marko Đurić

#SNS

'